Aktuelle nyheter fra Dekk­mesteren

Nye Michelin Primacy 4

Nye Primacy 4 kan vise til enestående ytelse ved nedbremsing på vått føre fra første til siste kilometer, og varer i gjennomsnitt 18 000 km lenger enn konkurrentene.

Michelin Pilot Sport 4

Michelin Pilot Sport 4 er det ultimate sommerdekket beregnet for sportslige biler med høye prestasjoner.

Michelin CrossClimate

Crossclimate er det nye sommerdekket fra Michelin som gir deg trygghet fra tidlig vår til sen høst.

Vinterdekk med godt grep er livsviktig

Vinteren er i anmarsj og det er igjen tid for å finne frem vinterdekkene. Uansett dekkmerke og alder på dekkene er det en ting du uansett må ha når kulda setter inn og snøen legger seg – nemlig godt grep!

Dekkmesteren ekspanderer i Oslo-området

Dekkmesteren og Michelin inngår nå et langsiktig partnerskap og Dekkmesteren overtar samtidig flaggskipet Euromaster Berger på Skedsmokorset like utenfor Oslo.

Nytt dekkhotell på Kalbakken i Oslo

Nytt dekkhotell i Oslo. Dekkmesteren har åpnet helt nytt dekkhotell på Kalbakken i Oslo. Nytt utstyr, nye hjulvaskemaskiner og erfaren og profesjonell bemanning.

Er bilden din ferieklar?

Juli er utfartsmåned nummer èn i Norge, og svært mange bruker bilen i ferien. Feil på dekk, motor og batteri er det som skaper mest problemer for bilturistene.

Piggfritt fungerer ikke om sommeren

Forskjellen på sommerdekk og piggfrie vinterdekk er større enn mange tror. Forskning og uavhengige dekktester viser at piggfrie vinterdekk har svært dårlige egenskaper på sommerføre.

Årets test av sommerdekk

ADAC, som er NAFs søsterorganisasjon i Tyskland, har testet et stort utvalg av sommerdekkene for 2015

Falken tester Espia EPZ2

Flere av oss fra Dekkmesteren fikk anledningen til å være med da Falken skulle teste sitt nye piggfrie vinterdekk Espia EPZ 2

Automessen 2015

Årets forhandlermøte ble denne gangen lagt til Automessen på Lillestrøm.