DEKK­MESTEREN ENEBAKK - AKERSHUS

Dekkmesteren Enebakk
Velkommen til Dekkmesteren Enebakk.
Dekkmesteren Enebakk er en dekkforhandler i Akershus. Du finner oss i splitter nye lokaler på Landskaugveien Næringspark, gunstig plassert med kort avstand til Klemetsrud og E6.
Vi tilbyr et bredt utvalg av både sommerdekk, vinterdekk og felger fra kjente leverandører. 
Vi tilbyr rimelig hjulskift og vi har også dekkhotell.
ryddesalg intern link
Stort utvalg av dekk
Vi ligger vegg i vegg med en av Norges største dekk og felg-grossister og har defor et meget stort utvalg dekk på lager. Både sommerdekk og vinterdekk.
Vi fører flere premium dekk som Michelin, Continental,GoodYear, Falken, Nokian. I tillegg har vi en rekke gode medium- og budgetalternativer som Federal, Sailun etc

Vi er spesialister på landbruksdekk, traktordekk, plendekk, campingdekk, ATV-dekk og dekk til lastebil i alle dimensjoner.          
Oppdaterte tilbud på www.finn.no/butikk/enebakk gir deg en pekepinn på hva vi har å by på!

Velkommen til en hyggelig dekk handel!
Prøv vår nettbutikk! Bestill nå - betal ved montering!
dekkshop enebakk
Klikk på bildet for å komme til nettbutikk
Prøv vår splitter nye nettbutikk! Nå kan du bestille nye dekk hos oss i ro og mak akkurat når det passer deg – for så å komme til avtalt tid for montering. Enklere blir det ikke - Søk etter nye dekk enten ved å bruke ditt registreringsnummer eller ønsket dekkdimensjon.
 
Enten du er på jakt etter sommerdekk eller vinterdekk kan du velge mellom hundrevis av dekk fra de fleste kjente leverandørene! Alle dekk er ferdig priset så du har full oversikt over hva det vil koste. Det koster ingenting å bestille. Betalingen foregår på vanlig måte hos oss ved montering.
Dekkhotell
På dekkhotell oppbevares dekkene den sesongen de ikke er i bruk og vi løser alle dine problemer med hjulskift og oppbevaring. På vårt dekkhotell blir dekkene forskriftsmessig kontrollert før hver sesong. Du får egen innkallelse og slipper kø og venting. Hjulskift er inkludert i prisen. Praktisk og enkelt for deg som kunde!
Les mer om dekkhotell.

Priser:
Dekkhotell fra 900,-
Hjulskift fra 400,-

Åpningstider sesong:

Mandag08:00 - 16:00
Tirsdag08:00 - 16:00
Onsdag08:00 - 16:00
Torsdag08:00 - 16:00
Fredag08:00 - 16:00
Lørdagstengt

Kontakt:

Landskaugveien 50
1914 Ytre Enebakk
Tlf: 64 92 99 00
Kontaktperson Lars Larsen
DMEnebakk@dekkmesteren.no