Finn dekk­forhandler

Finn butikk

DEKKMESTEREN ASKIM

Dekkmesteren Askim

Velkommen til Dekkmesteren Askim - Stene Johansen AS


Vi hos Dekkmesteren Askim har meget god erfaring innen dekk og felg, og er meget konkuransedyktig på pris! Du finner oss i Vangsveien 10/Østfold Næringspark like utenfor Askim sentrum.

Dekk & Felg

Hos Dekkmesteren Askim tilbyr vi et bredt utvalg av både sommerdekk, vinterdekk og felger fra kjente leverandører.
Vi fører premium dekk fra Michelin.  I tillegg har vi en rekke gode medium- og budgetalternativer fra blant annet Falken og Sailun, både sommerdekk og vinterdekk. Hos oss får du høy fagkunnskap, gode priser, rask og pålitelig service!
 
Velkommen til en hyggelig dekk handel!

Prøv vår nettbutikk! Bestill nå - betal ved montering!

dekkshop berger oslo
Klikk på bildet for å komme til nettbutikk
Prøv vår splitter nye nettbutikk! Nå kan du bestille nye dekk hos oss i ro og mak akkurat når det passer deg – for så å komme til avtalt tid for montering. Enklere blir det ikke - Søk etter nye dekk enten ved å bruke ditt registreringsnummer eller ønsket dekkdimensjon.
 

Felgretting

Har du fått bulk eller kast i felgen? Selv om du har vært uheldig å ha bulket en felg kan det fortsatt være fullt mulig å reparere den. Vi retter og reparerer bulkede og skjeve aluminium/lettmetallfelger til både personbiler og varebiler.

Dekkhotell

Vi gjør hjulskift og dekklagring enklere for deg med dekkhotell hos oss! Ikke bare skifter vi dekkene dine i en fei, men vi sørger også for å oppbevare dem under riktige og trygge forhold. La oss ta godt vare på dekkene dine. Når dekkene oppbevares riktig holder de også lengre.

Åpningstider

Sesongåpent:
Mandag08:00 - 16:00
Tirsdag08:00 - 16:00
Onsdag08:00 - 16:00
Torsdag08:00 - 16:00
Fredag08:00 - 16:00
Lørdagstengt

Kontakt:

Vangsveien 10
1803 Askim
Tlf: 400 01 275
Kontaktperson: Patrick Flatlie
dmaskim@dekkmesteren.no
https://www.facebook.com/dekkogfelgservice