Forhandlermøte Automessen 2015

logo automessen2015

Årets forhandlermøte for Dekkmesteren ble denne gangen lagt til Automessen på Lillestrøm. Automessen er en lukket fagmesse og en møteplass for bilbransjen i hele Skandinavia.
Importører og leverandører i verksted og utstyrs-bransjen viser her frem sine produkter og tjenester, og de store dekkprodusentene kommer til messen for å vise nyheter både for vinteren og den kommende sommersesongen. I tillegg stiller en rekke tilbydere av felger og annet tilbehør.
automessen2015 3
Invitert av Norgesdekk
Dekkmesteren var invitert til messen av Norgesdekk, som er vår hovedleverandør, og samtidig den største dekkgrossisten i Norge.
automessen felger
Spennende felg nyheter
Vi ble presentert for flere spennende nyheter på både dekk og felg. Vi fikk blant annet se årets felgnyheter fra OZ, MSW, Vertini, Avangarde, ProLine, Vertini, og PH Edition.
automessen2015 4
Jan Rune Kvamme i dyp samtale (V). Celebert besøk av Petter Solberg sammen med Arne Stangeland (H)
automessen2015 5
Roadshow
Michelin og Norgesdekk presenterte årets roadshow-bil som skal på veien og besøke dekkverksteder som også dette året kan få prøve bilen og benytte den i forbindelse med lokale tilstelninger.
 
automessen tesla
Dekk
Falken produserer 20 millioner dekk om året og har vært representert i Norge i mange ����r. Falken presenterte et utvalg av dekk som passer til mange biler og kjørestiler, og som er utformet for å forbedrede kjøreegenskaper og samtidig opprettholde optimal drivstoffeffektivitet. Et av dekkene fra Falken er Ziex ZE 914. Falken Ziex ZE914 er et dekk med utmerket våtgrep, meget progressiv og kontrollerbar nær ytelsesgrensen. Også godt tørrgrep. Komfortabelt under kjøring og en rimelig stiv sidevegg gir god respons under kjøring.
 
Sailun er den 20. største dekkprodusent i verden. Sailun kjører aggressiv prising mot markedet og selv om dekkene regnes for budget-dekk satser Sailun stort på produksjonskvalitet. 
For sommeren er det knyttet store forventninger til det nye høykvalitetsdekket Sailun Atrezzo ZSR. Atrezzo ZS+ er et meget prisgunstig dekk i lave profiler og store bredder som har gjort det meget bra i forskjellige tester i Europa.
automessen2015 6