Nye Michelin Primacy 4

SIKKERHET FRA FØRSTE TIL SISTE KILOMETER
Etter tre år med utvikling kommer nå Michelin med sin siste innovasjon i Primacy-serien – Michelin Primacy 4. Dette nye dekket utmerker seg med sine enestående egenskaper med tanke på sikkerhet og levetid. 

Nyheten Michelin Primacy 4 er beregnet på familiebiler og biler med høy ytelse, og bygger videre på forgjengeren Primacy 3. Nye Primacy 4 kan vise til enestående ytelse ved nedbremsing på vått føre fra første til siste kilometer, og varer i gjennomsnitt 18 000 km lenger enn konkurrentene.
Michelin Primacy 4
Michelin Primacy 4 kan vise til eksepsjonell høy ytelse og grep på våte veier, men det som virkelig skiller dekket fra konkurrentene er den langsiktige ytelsen, fra de første kilometerne helt ned til slitegrensen. Dekket beholder sine egenskaper og fortsetter å reagere helt eksepsjonelt ved bremsing.

Takket være siste generasjon av elastomerer, gir det nye Michelin Primacy 4-dekket et meget godt våtgrep uten at det går på bekostning av levetiden. Mønsteret i slitebanen er optimalisert og har fått et nytt design som bidrar til å forbedre vanndreneringen selv når dekket er slitt.

 
primacy 4-2
Sammenlignet med sine nærmeste konkurrenter, har nye Michelin Primacy 4 i gjennomsnitt 0.9m kortere bremselengde når som nytt og 2,8m kortere som slitt. Dekket varer i tillegg lengre og kan kjøre gjennomsnittlig 18.000 kilometer lenger enn konkurrentene sine før de må byttes ut.