Aktuelt

Test Falken Espia EPZ2

Falken tester sitt nye vinterdekk Espia EPZ2

Sammen med representanter fra Norgesdekk fikk flere av oss fra Dekkmesteren anledningen til å være med da Falken skulle teste sitt nye piggfrie vinterdekk Espia EPZ 2 i Kuusamo, Finland.
Falken%20test_1

Ankomst Kuusamo

Fredag den 3.mars reiste vi fra Gardermoen til Rovanioemi. Der ble vi hentet og fraktet videre til Kuusamo med buss.Ved ankomst SOKOS Hotel i Kuusamo så ble vi møtt av Falken's Crew & Management. Her fikk vi alle hver vår 30-års jubileum Porsche 911 modell i miniatyr som gave og en flott Falkenlue til bruk neste dag.
Falken%20test_2

På testbanen

Etter en tidlig frokost lørdags morgen bar det av sted til testbanen. Her fikk vi prøve ut Espia EPZ 2 på et utvalg VW og Audi modeller. Testkjøringen innbefattet slalom mellom kjegler, akselerasjon - oppbremsing - unnamanøver, landeveiskjøring og is-drifting. Is-drifting var uten tvil den mest populære øvelsen.
Falken%20test_3
Mellom dekk testene så ble vi vartet opp av Falken crew med varm suppe, pannekaker og drikke/kaffe.

Deltakerne fikk også sitte på hos profesjonelle rallyfører som tok alle med ut på en skikkelig spinn på driftebanen.

Espia EPZ 2 innfridde forventningene

Falken produserer 20 millioner dekk i året og har vært representert i Norge i mange år.
De vet hvordan du får mest mulig ut av et dekk og det var knyttet store forventninger til Espia EPZ 2, som har gjennomgått betraktelige forbedringer siden Espia EPZ kom på markedet i 2009.

EPZ 2 er et dekk som innfrir forventningene, og må vel kunne sies å være et piggfritt dekk med topp ytelse for ekstreme vinterforhold. Et dekk som har fått forbedret ytelse på både vått og tørt underlag. Espia EPZ 2 har gode handling-egenskaper og godt akselerasjonsgrep på både snø og is.
Falken%20test_4

Flere aktuelle saker

X%20ice%20north4%20link

Michelin X ICE NORTH 4

Nytt piggdekk fra Michelin med enestående kontroll på krevende nordiske vinterveier! Nr. 1 på bremsing på is, både med nye dekk og etter 10.000 km
michelin-primacy-4%20without%20%20strip-01-01

Michelin Primacy 4

Nye Primacy 4 kan vise til enestående ytelse ved nedbremsing på vått føre fra første til siste kilometer, og varer i gjennomsnitt 18 000 km lenger enn konkurrentene.
sidevegg%20ps4

Michelin Pilot Sport 4

Michelin Pilot Sport 4 er det ultimate sommerdekket beregnet for sportslige biler med høye prestasjoner.
crossclimate

Michelin CrossClimate

Crossclimate er det nye sommerdekket fra Michelin som gir deg trygghet fra tidlig vår til sen høst.
Vinterdekk

Vinterdekk med godt grep er livsviktig

Vinteren er i anmarsj og det er igjen tid for å finne frem vinterdekkene. Uansett dekkmerke og alder på dekkene er det en ting du uansett må ha når kulda setter inn og snøen legger seg – nemlig godt grep!
Euromaster%20linkbilde

Dekkmesteren ekspanderer

Dekkmesteren og Michelin inngår nå et langsiktig partnerskap og Dekkmesteren overtar samtidig flaggskipet Euromaster Berger på Skedsmokorset like utenfor Oslo.
>>> Nyhetsarkiv
Stabel%20med%20dekk-S%C3%98K

 


Prøv vår nye nettbutikk!

FINN DEKK TIL DIN BIL

Flere av våre forhandlere tilbyr nå en online bestillingsløsning hvor du kan kjøpe
dine nye dekk hjemmefra og få dekkene montert allerede neste dag!