Aktuelt

Dekkmesteren ekspanderer i Oslo

Dekkmesteren bekrefter sin ambisjon om å bygge et sterkt nettverk av dekkspesialister i Norge med utvidelse i Oslo-området og nytt partnerskap med Michelin. Dekkmesteren overtar samtidig Euromaster Berger på Skedsmokorset like utenfor Oslo.
Dekkmesteren Euromaster Berger
​Dekkmesteren har i de siste årene arbeidet med utvikling av en ny dekkjede og med nye tjenester. Så langt har virksomheten 40 utsalgssteder. Ambisjonen er å være en sterk aktør i det norske dekkmarkedet.

– I løpet av de siste årene har vi fått flere enn 10 nye Dekkmesteren-partnere. Tyngdepunktet ligger fortsatt på Østlandet, men vi har nå verksteder fra Halden, via Arendal og Kirkenær, til Ulsteinvik, sier daglig leder Jan Rune Kvamme.
Med overtakelsen av flaggskipet, tidligere Euromaster på Berger utenfor Oslo, kan Dekkmesteren tilby både et høyere servicenivå og utvide forretningsområdet med lastebil, anleggsmaskiner og landbruk.
Langsiktig samarbeid med Michelin
Dekkmesteren og Michelin inngår nå et langsiktig partnerskap. Michelin blir det største premium-merket i kjeden for både sommer- og vinterdekk. Dermed vil Dekkmesteren tilby Michelins innovasjon og ytelse gjennom Michelin Total Performance til norske bileiere de neste årene.

– Michelin er et naturlig valg for oss med sin kombinasjon av kvalitetsprodukter, et sterkt merkenavn og kundefokus. Sammen med en bred produktportefølje gir dette store fordeler både for kundene og våre utsalgssteder, legger Jan Rune Kvamme til.
– Vi ser fram til å støtte vekstplanene i Dekkmesteren og assistere på alle mulige måter gjennom vårt ambisiøse Quality Dealer-program for å sikre kvalitet og trygghet for kundene, sier Frode Abrahamsen i Michelin Norge.

Dekkmesterens overtagelse sikrer at Euromasters nåværende kunder, enten de er private, bedrifter eller dekkhotellkunder, fortsatt kan nytte godt av «Best-in-Class» tjenester. Skule Ernstsen, nåværende leder av dekksenteret, inngår i Dekkmesteren med hele sitt team på Berger.
– Vi synes det er spennende å fortsatt få yte kvalitetstjenester til våre eksisterende kunder, samt inngå i Dekkmesterens forhandlerkjede for å nå nye kunder og utvikle nye tilbud, sier Skule Ernstsen.
Michelin total performance

Flere aktuelle saker

Bobil%20Michelin_crossclimate

Michelin CrossClimate Camping

MICHELIN CrossClimate Camping, eksklusivt høy-ytelses bobildekk fra Michelin.
Dekk%20service

Bil og Fritid på Råholt overtas av Dekkmesteren AS

Dekkmesteren AS har inngått avtale med eierne av Bil og Fritid AS om overtagelse av selskapet i forkant av vårsesongen 2022.
IMG_2834

Dekkmesteren server Porsche World Roadshow

Dekkmesteren får dekkservice oppdraget under Porsche World Roadshow på Rudskogen.
80499366_2293367344100732_8082001172480655360_o

Dekkmesteren AS overtar Dekk og Felgservice AS i Askim

Dekkmesteren AS har inngått avtale med eier av Dekk og Felgservice AS, Lars Helge Brettingen, om overtagelse av selskapet fra årsskiftet.
X%20ice%20north4%20link

Michelin X ICE NORTH 4

Nytt piggdekk fra Michelin med enestående kontroll på krevende nordiske vinterveier! Nr. 1 på bremsing på is, både med nye dekk og etter 10.000 km
michelin-primacy-4%20without%20%20strip-01-01

Michelin Primacy 4

Nye Primacy 4 kan vise til enestående ytelse ved nedbremsing på vått føre fra første til siste kilometer, og varer i gjennomsnitt 18 000 km lenger enn konkurrentene.
>>> Nyhetsarkiv
Nyhetsarkiv
Stabel%20med%20dekk-S%C3%98K

 


Prøv vår nettbutikk!

FINN DEKK TIL DIN BIL

Flere av våre forhandlere tilbyr nå en online bestillingsløsning hvor du kan kjøpe
dine nye dekk hjemmefra og få dekkene montert allerede neste dag!