Aktuelt

Michelin Pilot Sport 4

Sommerdekk beregnet for sportslige biler med høye prestasjoner. Michelin Pilot Sport 4 er neste generasjon av det allerede svært populære Michelin Pilot Sport 3.

Michelin Pilot Sport 4 suveren vinner i Norges største dekkstest! Michelin tar førsteplassen i Motors sommerdekktest 2018 med klar margin. Les testen her

Med Pilot Sport 4 får du økt ytelse takket være forskning og utvikling samt Michelins lange erfaring innen motorsport. Michelin leverer dekk til blant annet Le Mans 24h og FIA Formula E Championship, og når du kjører på Michelin-dekk kan du være sikker på at dekket inneholder teknologier som har vunnet noen av verdens tøffeste motorsportkonkurranser.
Michelin Pilot Sport 4
For Michelin Pilot Sport 4 har Michelin utviklet Dynamic Response Technology som er et hybridbelte av aramid og nylon som garanterer optimal styrerespons. Teknologien er hentet fra Michelins Ultra High Performance dekk som er spesialprodusert for blant annet Porsche, Ferrari og Koenigsegg.

Dekket har også kortere bremselengde på tørt underlag og lengre levetid enn tidligere versjoner av dekket takket være at man har lykkes med å optimalisere kontaktflaten mellom dekk og vei.

I tillegg til dekkets sportslige egenskaper har Michelin Pilot Sport 4 meget gode bremseegenskaper på vått underlag. Utformingen av dekkmønsteret gjør at dekket effektivt transporterer bort vann og i tester utført av TÜV (Technischer Überwachungsverein) har Michelin Pilot Sport 4 kortere bremselengde på både tørt og vått underlag enn konkurrerende dekk.
Bremselengde for MICHELIN Pilot Sport 4 på tørr vei sammenlignet med konkurrentene
brems%20pilot%20sport%20t%C3%B8rr%20vei
Bremselengde for MICHELIN Pilot Sport 4 på våt vei sammenlignet med konkurrentene.
brems%20pilot%20sport%20v%C3%A5t%20vei
PS 4 er utviklet i samarbeid med flere av de største bilprodusentene og leverer meget god styrerespons samt bremseevne på vått og tørt underlag. Michelin-dekk med Velvet-teknologi på dekksiden gir lang levetid og gjør at dekket skiller ut fra konkurrentene.

Flere aktuelle saker

X%20ice%20north4%20link

Michelin X ICE NORTH 4

Nytt piggdekk fra Michelin med enestående kontroll på krevende nordiske vinterveier! Nr. 1 på bremsing på is, både med nye dekk og etter 10.000 km
michelin-primacy-4%20without%20%20strip-01-01

Michelin Primacy 4

Nye Primacy 4 kan vise til enestående ytelse ved nedbremsing på vått føre fra første til siste kilometer, og varer i gjennomsnitt 18 000 km lenger enn konkurrentene.
sidevegg%20ps4

Michelin Pilot Sport 4

Michelin Pilot Sport 4 er det ultimate sommerdekket beregnet for sportslige biler med høye prestasjoner.
crossclimate

Michelin CrossClimate

Crossclimate er det nye sommerdekket fra Michelin som gir deg trygghet fra tidlig vår til sen høst.
Vinterdekk

Vinterdekk med godt grep er livsviktig

Vinteren er i anmarsj og det er igjen tid for å finne frem vinterdekkene. Uansett dekkmerke og alder på dekkene er det en ting du uansett må ha når kulda setter inn og snøen legger seg – nemlig godt grep!
Euromaster%20linkbilde

Dekkmesteren ekspanderer

Dekkmesteren og Michelin inngår nå et langsiktig partnerskap og Dekkmesteren overtar samtidig flaggskipet Euromaster Berger på Skedsmokorset like utenfor Oslo.
>>> Nyhetsarkiv
Stabel%20med%20dekk-S%C3%98K

 


Prøv vår nye nettbutikk!

FINN DEKK TIL DIN BIL

Flere av våre forhandlere tilbyr nå en online bestillingsløsning hvor du kan kjøpe
dine nye dekk hjemmefra og få dekkene montert allerede neste dag!