Aktuelt

Michelin Pilot Sport 4

Sommerdekk beregnet for sportslige biler med høye prestasjoner. Michelin Pilot Sport 4 er neste generasjon av det allerede svært populære Michelin Pilot Sport 3.

Michelin Pilot Sport 4 suveren vinner i Norges største dekkstest! Michelin tar førsteplassen i Motors sommerdekktest 2018 med klar margin. Les testen her

Med Pilot Sport 4 får du økt ytelse takket være forskning og utvikling samt Michelins lange erfaring innen motorsport. Michelin leverer dekk til blant annet Le Mans 24h og FIA Formula E Championship, og når du kjører på Michelin-dekk kan du være sikker på at dekket inneholder teknologier som har vunnet noen av verdens tøffeste motorsportkonkurranser.
Michelin Pilot Sport 4
For Michelin Pilot Sport 4 har Michelin utviklet Dynamic Response Technology som er et hybridbelte av aramid og nylon som garanterer optimal styrerespons. Teknologien er hentet fra Michelins Ultra High Performance dekk som er spesialprodusert for blant annet Porsche, Ferrari og Koenigsegg.

Dekket har også kortere bremselengde på tørt underlag og lengre levetid enn tidligere versjoner av dekket takket være at man har lykkes med å optimalisere kontaktflaten mellom dekk og vei.

I tillegg til dekkets sportslige egenskaper har Michelin Pilot Sport 4 meget gode bremseegenskaper på vått underlag. Utformingen av dekkmønsteret gjør at dekket effektivt transporterer bort vann og i tester utført av TÜV (Technischer Überwachungsverein) har Michelin Pilot Sport 4 kortere bremselengde på både tørt og vått underlag enn konkurrerende dekk.
Bremselengde for MICHELIN Pilot Sport 4 på tørr vei sammenlignet med konkurrentene
brems%20pilot%20sport%20t%C3%B8rr%20vei
Bremselengde for MICHELIN Pilot Sport 4 på våt vei sammenlignet med konkurrentene.
brems%20pilot%20sport%20v%C3%A5t%20vei
PS 4 er utviklet i samarbeid med flere av de største bilprodusentene og leverer meget god styrerespons samt bremseevne på vått og tørt underlag. Michelin-dekk med Velvet-teknologi på dekksiden gir lang levetid og gjør at dekket skiller ut fra konkurrentene.

Flere aktuelle saker

Bobil%20Michelin_crossclimate

Michelin CrossClimate Camping

MICHELIN CrossClimate Camping, eksklusivt høy-ytelses bobildekk fra Michelin.
Dekk%20service

Bil og Fritid på Råholt overtas av Dekkmesteren AS

Dekkmesteren AS har inngått avtale med eierne av Bil og Fritid AS om overtagelse av selskapet i forkant av vårsesongen 2022.
IMG_2834

Dekkmesteren server Porsche World Roadshow

Dekkmesteren får dekkservice oppdraget under Porsche World Roadshow på Rudskogen.
80499366_2293367344100732_8082001172480655360_o

Dekkmesteren AS overtar Dekk og Felgservice AS i Askim

Dekkmesteren AS har inngått avtale med eier av Dekk og Felgservice AS, Lars Helge Brettingen, om overtagelse av selskapet fra årsskiftet.
X%20ice%20north4%20link

Michelin X ICE NORTH 4

Nytt piggdekk fra Michelin med enestående kontroll på krevende nordiske vinterveier! Nr. 1 på bremsing på is, både med nye dekk og etter 10.000 km
michelin-primacy-4%20without%20%20strip-01-01

Michelin Primacy 4

Nye Primacy 4 kan vise til enestående ytelse ved nedbremsing på vått føre fra første til siste kilometer, og varer i gjennomsnitt 18 000 km lenger enn konkurrentene.
>>> Nyhetsarkiv
Nyhetsarkiv
Stabel%20med%20dekk-S%C3%98K

 


Prøv vår nettbutikk!

FINN DEKK TIL DIN BIL

Flere av våre forhandlere tilbyr nå en online bestillingsløsning hvor du kan kjøpe
dine nye dekk hjemmefra og få dekkene montert allerede neste dag!