Aktuelt

Forhandlermøte Automessen 2015

logo automessen2015

Årets forhandlermøte for Dekkmesteren ble denne gangen lagt til Automessen på Lillestrøm. Automessen er en lukket fagmesse og en møteplass for bilbransjen i hele Skandinavia.
Importører og leverandører i verksted og utstyrs-bransjen viser her frem sine produkter og tjenester, og de store dekkprodusentene kommer til messen for å vise nyheter både for vinteren og den kommende sommersesongen. I tillegg stiller en rekke tilbydere av felger og annet tilbehør.
Automessen2015_3

Invitert av Norgesdekk

Dekkmesteren var invitert til messen av Norgesdekk, som er vår hovedleverandør, og samtidig den største dekkgrossisten i Norge.
Automessen_felger

Spennende felg nyheter

Vi ble presentert for flere spennende nyheter på både dekk og felg. Vi fikk blant annet se årets felgnyheter fra OZ, MSW, Vertini, Avangarde, ProLine, Vertini, og PH Edition.
Automessen2015_4
Jan Rune Kvamme i dyp samtale (V). Celebert besøk av Petter Solberg sammen med Arne Stangeland (H)
Automessen2015_5

Roadshow

Michelin og Norgesdekk presenterte årets roadshow-bil som skal på veien og besøke dekkverksteder som også dette året kan få prøve bilen og benytte den i forbindelse med lokale tilstelninger.
Automessen_tesla

Dekk

Falken produserer 20 millioner dekk om året og har vært representert i Norge i mange år. Falken presenterte et utvalg av dekk som passer til mange biler og kjørestiler, og som er utformet for å forbedrede kjøreegenskaper og samtidig opprettholde optimal drivstoffeffektivitet. Et av dekkene fra Falken er Ziex ZE 914. Falken Ziex ZE914 er et dekk med utmerket våtgrep, meget progressiv og kontrollerbar nær ytelsesgrensen. Også godt tørrgrep. Komfortabelt under kjøring og en rimelig stiv sidevegg gir god respons under kjøring.

Sailun er den 20. største dekkprodusent i verden. Sailun kjører aggressiv prising mot markedet og selv om dekkene regnes for budget-dekk satser Sailun stort på produksjonskvalitet.
For sommeren er det knyttet store forventninger til det nye høykvalitetsdekket Sailun Atrezzo ZSR. Atrezzo ZS+ er et meget prisgunstig dekk i lave profiler og store bredder som har gjort det meget bra i forskjellige tester i Europa.
Automessen2015_6

Flere aktuelle saker

X%20ice%20north4%20link

Michelin X ICE NORTH 4

Nytt piggdekk fra Michelin med enestående kontroll på krevende nordiske vinterveier! Nr. 1 på bremsing på is, både med nye dekk og etter 10.000 km
michelin-primacy-4%20without%20%20strip-01-01

Michelin Primacy 4

Nye Primacy 4 kan vise til enestående ytelse ved nedbremsing på vått føre fra første til siste kilometer, og varer i gjennomsnitt 18 000 km lenger enn konkurrentene.
sidevegg%20ps4

Michelin Pilot Sport 4

Michelin Pilot Sport 4 er det ultimate sommerdekket beregnet for sportslige biler med høye prestasjoner.
crossclimate

Michelin CrossClimate

Crossclimate er det nye sommerdekket fra Michelin som gir deg trygghet fra tidlig vår til sen høst.
Vinterdekk

Vinterdekk med godt grep er livsviktig

Vinteren er i anmarsj og det er igjen tid for å finne frem vinterdekkene. Uansett dekkmerke og alder på dekkene er det en ting du uansett må ha når kulda setter inn og snøen legger seg – nemlig godt grep!
Euromaster%20linkbilde

Dekkmesteren ekspanderer

Dekkmesteren og Michelin inngår nå et langsiktig partnerskap og Dekkmesteren overtar samtidig flaggskipet Euromaster Berger på Skedsmokorset like utenfor Oslo.
>>> Nyhetsarkiv
Stabel%20med%20dekk-S%C3%98K

 


Prøv vår nye nettbutikk!

FINN DEKK TIL DIN BIL

Flere av våre forhandlere tilbyr nå en online bestillingsløsning hvor du kan kjøpe
dine nye dekk hjemmefra og få dekkene montert allerede neste dag!