Nyhetsarkiv

Michelin CrossClimate Camping

MICHELIN CrossClimate Camping er den siste innovasjonen fra Michelin og er spesielt utviklet for bobiler.

Bil og Fritid på Råholt overtas av Dekkmesteren AS

Dekkmesteren AS har inngått avtale med eierne av Bil og Fritid AS om overtagelse av selskapet i forkant av vårsesongen 2022.

Dekkmesteren server Porsche World Roadshow

Dekkmesteren får dekkservice oppdraget under Porsche World Roadshow på Rudskogen.

Dekkmesteren AS overtar Dekk og Felgservice AS i Askim

Dekkmesteren AS har inngått avtale med eier av Dekk og Felgservice AS, Lars Helge Brettingen, om overtagelse av selskapet fra årsskiftet.

Nye Michelin X-ICE North 4

Nye X Ice North 4 kan vise til enestående ytelse ved nedbremsing på is både på helt nye dekk og etter kjørte 10.000km!

Nye Michelin Primacy 4

Nye Primacy 4 kan vise til enestående ytelse ved nedbremsing på vått føre fra første til siste kilometer, og varer i gjennomsnitt 18 000 km lenger enn konkurrentene.

Michelin Pilot Sport 4

Sommerdekk beregnet for sportslige biler med høye prestasjoner. Michelin Pilot Sport 4 er neste generasjon av det allerede svært populære Michelin Pilot Sport 3.

Michelin CrossClimate

Michelin CrossClimate er et revolusjonerende nytt sommerdekk som takket være sin innovative teknologi leverer en enestående kombinasjon av ulike ytelser, og er tilpasset de vekslende nordiske værforholdene som råder i Norge.

Vinterdekk med godt grep er livsviktig

Vinteren er i anmarsj og det er igjen tid for å finne frem vinterdekkene. Uansett dekkmerke og alder på dekkene er det en ting du uansett må ha når kulda setter inn og snøen legger seg – nemlig godt grep!

Dekkmesteren ekspanderer i Oslo-området

Dekkmesteren og Michelin inngår nå et langsiktig partnerskap og Dekkmesteren overtar samtidig flaggskipet Euromaster Berger på Skedsmokorset like utenfor Oslo.

Nytt dekkhotell på Kalbakken i Oslo

Nå kan vi endelig ønske både gamle og nye kunder velkommen til helt nytt dekkhotell på Kalbakken i Oslo.

Er bilden din ferieklar?

Juli er utfartsmåned nummer èn i Norge, og svært mange bruker bilen i ferien. Her har du en liste over hva som må du sjekkes før du reiser, og som du bør være oppmerksom på underveis:

Piggfritt fungerer ikke om sommeren

Forskjellen på sommerdekk og piggfrie vinterdekk er større enn mange tror. Forskning og uavhengige dekktester viser at piggfrie vinterdekk har svært dårlige egenskaper på sommerføre.

Årets test av sommerdekk

ADAC, som er NAFs søsterorganisasjon i Tyskland, har testet et stort utvalg av sommerdekkene i dimensjonen 205/55 R16 V som tilbys i 2015.

Falken tester Espia EPZ2

Sammen med representanter fra Norgesdekk fikk flere av oss fra Dekkmesteren anledningen til å være med da Falken skulle teste sitt nye piggfrie vinterdekk Espia EPZ 2 i Kuusamo, Finland.

Automessen 2015

Årets forhandlermøte ble denne gangen lagt til Automessen på Lillestrøm. Automessen er en lukket fagmesse og en møteplass for bilbransjen i hele Skandinavia. Dekkmesteren var invitert til messen av Norgesdekk, som er vår hovedleverandør.