Aktuelt

Michelin CrossClimate

Sommerdekket som gir deg trygghet fra tidlig vår til sen høst


Om våren og høsten når været og temperaturen skifter som mest, trenger du ett dekk som tåler både varme og kjølige dager, og til og med et uventet snøfall. Det som mange ikke tenker på når temperaturen kryper under 7 ºC er et bremselengden øker for et vanlig sommerdekk. Samtidig blir styreevnen dårligere.
Vinterdekk
MICHELIN CrossClimate er det første sommerdekket som gir deg trygghet fra tidlig vår til sen høst
På samme måte forringes vinterdekkets ytelse betraktelig når det brukes ved temperaturer over 7 ºC. Bremselengden blir dårligere og unnamanøvreringsevnen reduseres. Derfor kan det være ekstra vanskelig å vite nøyaktig når det er på tide å skifte dekke om våren og høsten. Du har kanskje også tenkt over når det er på tide å skifte dekk slik at du kan kjøre så trygt som mulig?
crossclimate_3seasons-liten
MICHELIN CrossClimate gir deg trygghet fra tidlig vår til sen høst
MICHELIN CrossClimate er et nytt sommerdekk som er utviklet for å tåle de vær- og temperaturendringer som vår, sommer og høst kan by på i Norge. Alt fra tørt sommervær den ene dagen til mye nedbør og kalde temperaturer den andre dagen, og til og med et uventet snøfall.
Utmerket på sommerveier
MICHELIN CrossClimate presterer i klasse med Michelins sommerdekk om sommeren på tørt og vått underlag[1] og dekket har toppgraderingen «A» på den europeiske dekktesten for bremsing på våt vei.
sommervei%20michelin
Michelin CrossClimate gir utmerket trygghet om sommeren
Ekstra trygghet tidlig om våren og en høst
Michelin CrossClimate gir ekstra trygghet tidlig om våren og sen høst, og er merket med både M+S (Mud & Snow) og 3PMSF (3-Peak Mountain Snow Flake). 3PMSF er en sertifisering som henviser til gode egenskaper på snø ved bremsing og akselerasjon.

Mer for pengene
MICHELIN CrossClimate gir deg økt trygghet i løpet av tre årstider enn et tradisjonelt sommerdekk. Dessuten har Michelin CrossClimate lang levetid som kan sammenlignes med Michelins anerkjente sommerdekk Energy Saver+, i henhold til tester utført av Dekra Test Center[1]. Ettersom dekket gir deg ekstra trygghet om vår og høst kan du også lagre dine vinterdekk til du virkelig har behov for dem.

Michelin CrossClimate er et revolusjonerende nytt sommerdekk som takket være sin innovative teknologi leverer en enestående kombinasjon av ulike ytelser, og er tilpasset de vekslende nordiske værforholdene som råder i Norge.
Michelin CrossClimate er ikke et vinterdekk i henhold til gjeldende norsk lovgivning. For vinterkjøring i Norge, i perioder der det er lovpålagt med vinterdekk og under rådende vinterveiforhold, anbefaler Michelin bruk av sine vinterspesialister Michelin X-Ice North, Michelin X-Ice eller Michelin Alpin.

Flere aktuelle saker

Bobil%20Michelin_crossclimate

Michelin CrossClimate Camping

MICHELIN CrossClimate Camping, eksklusivt høy-ytelses bobildekk fra Michelin.
Dekk%20service

Bil og Fritid på Råholt overtas av Dekkmesteren AS

Dekkmesteren AS har inngått avtale med eierne av Bil og Fritid AS om overtagelse av selskapet i forkant av vårsesongen 2022.
IMG_2834

Dekkmesteren server Porsche World Roadshow

Dekkmesteren får dekkservice oppdraget under Porsche World Roadshow på Rudskogen.
80499366_2293367344100732_8082001172480655360_o

Dekkmesteren AS overtar Dekk og Felgservice AS i Askim

Dekkmesteren AS har inngått avtale med eier av Dekk og Felgservice AS, Lars Helge Brettingen, om overtagelse av selskapet fra årsskiftet.
X%20ice%20north4%20link

Michelin X ICE NORTH 4

Nytt piggdekk fra Michelin med enestående kontroll på krevende nordiske vinterveier! Nr. 1 på bremsing på is, både med nye dekk og etter 10.000 km
michelin-primacy-4%20without%20%20strip-01-01

Michelin Primacy 4

Nye Primacy 4 kan vise til enestående ytelse ved nedbremsing på vått føre fra første til siste kilometer, og varer i gjennomsnitt 18 000 km lenger enn konkurrentene.
>>> Nyhetsarkiv
Nyhetsarkiv
Stabel%20med%20dekk-S%C3%98K

 


Prøv vår nettbutikk!

FINN DEKK TIL DIN BIL

Flere av våre forhandlere tilbyr nå en online bestillingsløsning hvor du kan kjøpe
dine nye dekk hjemmefra og få dekkene montert allerede neste dag!