Aktuelt

Dekkmesteren server Porsche World Roadshow!

Dekkmesteren får dekkservice oppdraget under Porsche World Roadshow på Rudskogen. Porsche AG i Stuttgart arrangerer Porsche World Roadshow hvert år flere steder over hele verden, og besøker deriblant Rudskogen en gang per år.
 

Under Porsche World Roadshow får spesielt inviterte gjester prøve alle Porschemodellene under kyndig veiledning av profesjonelle instruktører for å vise potensielle kunder hva Porsche virkelig er gode for.

Denne gang arrangeres Porsche World Roadshow på Rudskogen fra 24. september til 6. oktober med 25 nye biler, der alle Porsche-modeller er representert, men med stort fokus på Taycan, naturligvis. Som Porsche selv sier: «Det sportslige DNA-et ligger i bunn uansett modell. Det får man erfare til fulle på racerbanen». På Rudskogen får deltakerne prøve seg i flere disipliner.
Porsche World Roadshow Rudskogen
Porsche World Roadshow 2020 med stort fokus på Porsche Taycan
Porsche World Roadshow 2020
Gjestene får prøve alle Porsche modellene under kyndig veiledning av profesjonelle instruktører.

Kun for inviterte gjester

Arrangementet annonseres ikke offentlig, det er kun for de 10 Porsche sentrene i Norge og deres inviterte gjester. Grunnet restriksjonene som følge av pandemien kommer nå 20 gjester til henholdsvis frokost og lunsj, med påfølgende prøvekjøringer av 2 dørs sportsbil, 4 dørs sportsbil og SUV.

Egen Launch Control- seanse der null til hundre går unna på under 3 sekunder og flere g-krefter oppleves enn på de fleste berg- og dalbaner. Videre er det bilslalåmkjøring, og deltakerne får dessuten kjøre flere runder på selve racerbanen med samtlige Porschemodeller.
IMG_2859
Alle deltakere får prøve alle bilmodeller under Porsche World Roadshow
IMG_2845
Semitraileren «Porsche Turbo Charging» med gigabatterier som lader 10 Porsche Taycan med 800 Volt – samtidig!

Dekk ekspertise fra Dekkmesteren

Det tyske dekkserviceteamet fra Michelin, som vanligvis kommer med semitrailer full av dekk og dekkmaskiner, besluttet å ikke reise til Norge grunnet koronarestriksjoner. Dekkmesteren er som sikkert mange vet sertifisert som Michelin Quality Dealer verksteder og vi samarbeider nært med Michelin i det norske markedet. Vi ble derfor spurt på noen få dagers varsel om vi kunne stille med fullt mannskap og utstyr og yte dekkservice de 12 dagene Porsche World Roadshow pågår.

En utfordring i starten på dekksesongen - men vi er stolte over å få oppdraget og gjennomfører med stil. Innen tirsdag kveld er 348 dekk 20-22’ forskriftsmessig skiftet. PREQAS AS, vår samarbeidspartner på utstyrssiden, har stilt opp med splitter nye maskiner i toppklassen fra Corghi.
IMG_2843
Dekkmesteren sin dekkservice på plass
IMG_2877
«Senterbolt» ingen problem
IMG_2883%20(1)
Niklas Martinsen Blomquist fra Dekkmesteren Fredrikstad /FMS Autoparts AS drar til med eksakt moment med Ståle fra Rudskogen på pedalen
IMG_2875
0-100 km/t på 2,9 sek er ufattelig raskt, men med keramiske bremser blir 100-0 km/t minst like imponerende!
IMG_2910
PREQAS AS, vår samarbeidspartner på utstyrssiden, stilte også på kort varsel opp med toppmodellene fra Corghi.

Flere aktuelle saker

Bobil%20Michelin_crossclimate

Michelin CrossClimate Camping

MICHELIN CrossClimate Camping, eksklusivt høy-ytelses bobildekk fra Michelin.
Dekk%20service

Bil og Fritid på Råholt overtas av Dekkmesteren AS

Dekkmesteren AS har inngått avtale med eierne av Bil og Fritid AS om overtagelse av selskapet i forkant av vårsesongen 2022.
IMG_2834

Dekkmesteren server Porsche World Roadshow

Dekkmesteren får dekkservice oppdraget under Porsche World Roadshow på Rudskogen.
80499366_2293367344100732_8082001172480655360_o

Dekkmesteren AS overtar Dekk og Felgservice AS i Askim

Dekkmesteren AS har inngått avtale med eier av Dekk og Felgservice AS, Lars Helge Brettingen, om overtagelse av selskapet fra årsskiftet.
X%20ice%20north4%20link

Michelin X ICE NORTH 4

Nytt piggdekk fra Michelin med enestående kontroll på krevende nordiske vinterveier! Nr. 1 på bremsing på is, både med nye dekk og etter 10.000 km
michelin-primacy-4%20without%20%20strip-01-01

Michelin Primacy 4

Nye Primacy 4 kan vise til enestående ytelse ved nedbremsing på vått føre fra første til siste kilometer, og varer i gjennomsnitt 18 000 km lenger enn konkurrentene.
>>> Nyhetsarkiv
Nyhetsarkiv