Aktuelt

Dekkhotell i Oslo

Nå kan vi endelig ønske både gamle og nye kunder velkommen til helt nytt dekkhotell på Kalbakken i Oslo. Den 10.oktober åpnet vi Dekkhotell Kalbakken i Stålfjæra 3 på Kalbakken i Oslo.

Dekkhotell har vært etterspurt av våre kunder i Oslo over flere sesonger. Endelig har vi nå fått kapasitet til å ta unna noe av behovet i området.


Kalbakken er et område i Oslo som er preget av blokkbebyggelse med lommer av eneboliger, tomanns- boliger og rekkehus, samt noe næringsbygg. Flere bor i leilighet og har ikke plass til dekk, eller de har biler med dekk som er så store at de blir vanskelige å håndtere.
Dekkhotell%20Oslo
Dekkhotell Kalbakken vil ha kapasitet til å lagre over 550 hjulsett, men etterspørselen er stor så det kan være lurt å være raskt ute med å sikre seg plass.
Her vil det bli lagringsplass både for både private og bedriftskunder i Oslo.


Anlegget vil bli utrustet med nytt utsyr, blant annet hjulvaskemaskin fra markedsledende Würth med to typer såper. Her vil vi kunne vaske både polerte felger og chrom-felger sikkert og skånsomt uten at felgene tar skade. Erfaren og dedikert bemanning med lang fartstid i bransjen vil ta hånd om hjulene dine fagmessig og forskriftsmessig.

Vårt dekkhotell har mange fordeler som gjør bilholdet enklere:
  • Hjulskift er inkludert i prisen.
  • Du slipper å dra dekkene frem og tilbake.
  • Online timebestilling for både hjulskift og dekkhotell
  • Vi sjekker lufttrykk og mønsterdybde
  • Du slipper kø og venting i forbindelse med hjulskift
  • Du mottar innkallelse når det er tid for hjulskift
  • Fagmessig og forskriftsmessig lagring
  • Som dekkhotell-kunde får du ekstra rabatt ved kjøp av nye dekk eller felger.

Online booking

Vi ønsker å gjøre hjulskifte så enkelt som mulig for deg og tilbyr derfor online booking av timer for dekkskifte. Det er er enkelt og tar nesten ingen tid. Du får påminnelse både på epost og på sms. Enklere kan det jo ikke bli.

Dekk

Vi vil også kunne tilby et av markedets beste utvalg av dekk og felg. Hos Dekkmesteren får du bredt utvalg av kvalitetsdekk som presterer jevnt bra i dekktestene. Vi fører vi et bredt utvalg av dekkmerker fra kjente leverandører som Michelin, Continental, Nokian, Falken, Vredestein, Good Year etc.

Kontakt

For kontaktopplysninger og stedsinformasjon KLIKK HER
Dekkhotell Oslo
Nytt dekkhotell i Oslo

Flere aktuelle saker

X%20ice%20north4%20link

Michelin X ICE NORTH 4

Nytt piggdekk fra Michelin med enestående kontroll på krevende nordiske vinterveier! Nr. 1 på bremsing på is, både med nye dekk og etter 10.000 km
michelin-primacy-4%20without%20%20strip-01-01

Michelin Primacy 4

Nye Primacy 4 kan vise til enestående ytelse ved nedbremsing på vått føre fra første til siste kilometer, og varer i gjennomsnitt 18 000 km lenger enn konkurrentene.
sidevegg%20ps4

Michelin Pilot Sport 4

Michelin Pilot Sport 4 er det ultimate sommerdekket beregnet for sportslige biler med høye prestasjoner.
crossclimate

Michelin CrossClimate

Crossclimate er det nye sommerdekket fra Michelin som gir deg trygghet fra tidlig vår til sen høst.
Vinterdekk

Vinterdekk med godt grep er livsviktig

Vinteren er i anmarsj og det er igjen tid for å finne frem vinterdekkene. Uansett dekkmerke og alder på dekkene er det en ting du uansett må ha når kulda setter inn og snøen legger seg – nemlig godt grep!
Euromaster%20linkbilde

Dekkmesteren ekspanderer

Dekkmesteren og Michelin inngår nå et langsiktig partnerskap og Dekkmesteren overtar samtidig flaggskipet Euromaster Berger på Skedsmokorset like utenfor Oslo.
>>> Nyhetsarkiv
Stabel%20med%20dekk-S%C3%98K

 


Prøv vår nye nettbutikk!

FINN DEKK TIL DIN BIL

Flere av våre forhandlere tilbyr nå en online bestillingsløsning hvor du kan kjøpe
dine nye dekk hjemmefra og få dekkene montert allerede neste dag!