Høy fagkunnskap, rask og pålitelig service

forside-banner-dekk
Vi fører et bredt utvalg av de ledende dekk- og felgmerkene i alle prisklasser. I våre butikker finner du kvalifiserte fagfolk som vil gi deg råd om hvilke dekk som passer best til nettopp din bil og ditt behov.
forside-banner-dekk

Finn din lokale dekkforhandler

Dekkmesteren er en dekkforhandler-kjede med profesjonelle fagfolk som har både erfaring og kunnskap som kommer deg til gode. Hos oss får du høy fagkunnskap, rask og pålitelig service. Vi er din lokale dekkspesialist! Finn din nærmeste lokale dekkforhandler i forhandleroversikten.

VÅRKAMPANJE!

Gjør et kupp på sommerdekk!

Kjente merkevarer til reduserte kampanjepriser!

logo-stripe-2_2024
Sommerdekk

Sommerdekk

Hos Dekkmesteren får du sommerdekk fra kjente merker som presterer jevnt bra i dekktestene. Vårt hovedmerke er Michelin,og hos oss kan du være trygg på at vi vet hvilke sommerdekk som er de beste for deg og bilen din.
Felger%20utvalg

Felger

Felger er med å gi bilen din særpreg og stil. Vi har stort utvalg av felger med moderne og tidsriktige design fra kjente merker som OZ Racing, MSW, Vertini, Sparco, TSW, Mak, Momo med flere.
paalitelig-service-bilder

Pålitelig service

Vårt mål er at du skal oppleve rask og pålitelig service. Enten du legger størst vekt på kvalitet, sikkerhet eller økonomi når du handler dekk, vil vi at du skal være trygg når du velger å handle dekk fra Dekkmesteren.
Stabel%20med%20dekk-S%C3%98K

 


Prøv vår nettbutikk!

FINN DEKK TIL DIN BIL

Flere av våre forhandlere tilbyr nå en online bestillingsløsning hvor du kan kjøpe
dine nye dekk hjemmefra og få dekkene montert allerede neste dag!

 
Site-US2x

- økt ytelse på flere områder.

Michelin er Dekkmesteren sitt hovedmerke og er det største premium-merket i kjeden. Michelin-dekk slites saktere og du trenger ikke å skifte dekk like ofte. Uansett kjøretøy og dekktype kan du være sikker på at et Michelin-dekk er av høy kvalitet og vil gjøre kjøreopplevelsen enda bedre.