Aktuelt

Nye Michelin CrossClimate Camping

Bobil dekket som gir deg trygghet fra tidlig vår til sen høst


MICHELIN CrossClimate Camping, eksklusivt høy-ytelses bobildekk fra Michelin, og den siste innovasjonen i MICHELIN CrossClimate-serien. De nye dekkene fra produsenten i Clermont-Ferrand er spesielt utviklet for bobiler. Dekkene er i A-klasse, som sikrer grep på vått underlag i henhold til europeiske merkinger, og har 3PMSF-sertifisering, noe som garanterer føreren sikker og jevn kjøring fra tidlig vår til sen høst, under de fleste værforhold. 
CrossClimate camping
Ny teknologi bak Michelins nye bobildekk
Et kjent problem blant bobileiere er deformasjoner på dekkene når kjøretøyet står stille i lengre perioder. For å forhindre skader forårsaket av vekt, har ingeniørene ved Michelins forskningssenter i Ladoux utviklet en ny løsning som presenteres i de nye dekkene MICHELIN CrossClimate Camping. 

Dekkene er designet for å unngå deformasjoner som kan oppstå når en bobil står stille over lengre perioder, et problem som forsterkes av kjøretøyets høyde, vekt og ujevne vektfordeling. Et nytt rammedesign forhindrer at MICHELIN CrossClimate Camping-dekket utsettes for denne type slitasje. I tillegg gir de forsterkede sideveggene bedre beskyttelse mot blant annet fortauskanter. Dekket har et CP-merke, som betyr at det tåler et større dekktrykk og belastning. I tillegg gir de forsterkede sideveggene bedre beskyttelse mot blant annet fortauskanter.


 
crossclimate_3seasons-liten
MICHELIN CrossClimate camping gir deg trygghet fra tidlig vår til sen høst

Flere aktuelle saker

Bobil%20Michelin_crossclimate

Michelin CrossClimate Camping

MICHELIN CrossClimate Camping, eksklusivt høy-ytelses bobildekk fra Michelin.
Dekk%20service

Bil og Fritid på Råholt overtas av Dekkmesteren AS

Dekkmesteren AS har inngått avtale med eierne av Bil og Fritid AS om overtagelse av selskapet i forkant av vårsesongen 2022.
IMG_2834

Dekkmesteren server Porsche World Roadshow

Dekkmesteren får dekkservice oppdraget under Porsche World Roadshow på Rudskogen.
80499366_2293367344100732_8082001172480655360_o

Dekkmesteren AS overtar Dekk og Felgservice AS i Askim

Dekkmesteren AS har inngått avtale med eier av Dekk og Felgservice AS, Lars Helge Brettingen, om overtagelse av selskapet fra årsskiftet.
X%20ice%20north4%20link

Michelin X ICE NORTH 4

Nytt piggdekk fra Michelin med enestående kontroll på krevende nordiske vinterveier! Nr. 1 på bremsing på is, både med nye dekk og etter 10.000 km
michelin-primacy-4%20without%20%20strip-01-01

Michelin Primacy 4

Nye Primacy 4 kan vise til enestående ytelse ved nedbremsing på vått føre fra første til siste kilometer, og varer i gjennomsnitt 18 000 km lenger enn konkurrentene.
>>> Nyhetsarkiv
Nyhetsarkiv
Stabel%20med%20dekk-S%C3%98K

 


Prøv vår nettbutikk!

FINN DEKK TIL DIN BIL

Flere av våre forhandlere tilbyr nå en online bestillingsløsning hvor du kan kjøpe
dine nye dekk hjemmefra og få dekkene montert allerede neste dag!