Michelin dekk

Michelin dekk forhandler

Vi er Michelin dekk forhandler og Michelin er vår nærmeste samarbeidspartner og det største premium-merket i kjeden.


Hos oss kan du være trygg på at Michelin sine kvalitetsprodukter gjør at vi alltid kan tilby dekk som er tilpasset deg, din bil og ditt behov. Omtrent halvparten av alle dekk som selges til person- og lastebilmarkedet i verden er et Michelin dekk.
 

Økt ytelse på flere områder takket være Michelin teknologi.

Du trenger et dekk som møter alle de ulike utfordringene du møter hver eneste dag. Et dekk som gir deg Total Performance. Et dekk som har høyt fokus på bare én enkelt ytelsesfaktor vil ikke alltid kunne være der for deg når du trenger det mest. Med MICHELIN Total Performance får du alle de viktigste ytelsesfaktorene samlet i ett dekk. Som Michelin dekkforhandler fører vi fullt sortiment av både sommerdekk og vinterdekk fra Michelin.

Michelin har lenge vært ledende i utviklingen av miljødekk som gir lavt drivstofforbruk og høy sikkerhet takket være sin Durable Security Compound (DSC) gummiblanding. Selskapet har siden 2001 vært medlem av World Business Council for Sustainable Development, og er også en del av organisasjonens prosjekter på bærekraftig mobilitet. Michelin har forpliktet seg med ti mål for hvordan selskapet skal bli bedre miljømessig. Det gjør at et kjøp av Michelin dekk ikke bare er et godt valg i forhold til kvalitet, men også i forhold til miljøvennlighet.
michelin_facebook_no

Michelin-dekk varer lenger

Ved å velge MICHELIN vil du ikke bare være i stand til å kjøre lenger på dekkene, men du vil også gjøre en liten samfunnsinnsats. MICHELIN dekk slites saktere og du trenger ikke å skifte dekk like ofte. Dette betyr forbruk av færre råvarer og mindre resirkulering. Michelin er kompromissløse når det kommer til sikkerhet, lang levetid og drivstofføkonomi. Et MICHELIN-dekk lar deg kjøre i gjennomsnitt 20 % flere kilometer enn hovedkonkurrentene. Uansett kjøretøy og dekktype kan du være sikker på at et dekk fra Michelin er av høyeste kvalitet og vil gjøre kjøreopplevelsen enda bedre.
Michelin%20Pilot%20Sport-vei

Michelin-dekk stopper raskere

MICHELIN har alltid vært en banebryter når det gjelder innovasjon.

Dessuten, for å garantere maksimal sikkerhet for deg, blir dekkene testet under de mest ekstreme forhold hele året. Med MICHELIN Energy-dekk kan du for eksempel få opptil 2,7 meter kortere bremselengde på våte veier.
sidevegg%20ps4

Ledende i utvikling av miljødekk

Michelin har lenge vært ledende i utviklingen av miljødekk som gir lavt drivstofforbruk og høy sikkerhet takket være sin Durable Security Compound (DSC) gummiblanding. Selskapet har siden 2001 vært medlem av World Business Council for Sustainable
Development, og er også en del av organisasjonens prosjekter på bærekraftig mobilitet. Michelin har forpliktet seg med ti mål for hvordan selskapet skal bli bedre miljømessig. Det gjør at et kjøp av Michelin-dekk ikke bare er et godt valg i forhold til kvalitet, men også i forhold til miljøvennlighet.