Pålitelig service

Om Dekk

Pålitelig dekkservice

Vårt mål er at du skal oppleve rask og pålitelig dekkservice. Enten du legger størst vekt på kvalitet, service, sikkerhet eller økonomi, vil vi at du skal være trygg når du velger å handle dekk fra Dekkmesteren. Alle verkstedene er godkjent som dekkverksted av Statens Vegvesen og ​drives av profesjonelle fagfolk med erfaring og kunnskap som kommer deg til gode.


Hos oss kan du være sikker på at alt arbeid blir utført på en profesjonell og trafikksikker måte. Vi har godkjent teknisk utstyr, god kvalitetssikring og lang erfaring med reparasjon og omlegg av dekk. Du skal være trygg når du velger å handle dekk hos oss. Vi tilbyr personlig service og lokal kunnskap samt et bredt utvalg av dekk tilpasset enhver biltype og lommebok.

Bredt utvalg - kjente dekkmerker

Vi vet at utvalget vårt vil tilfredsstille alle krav du måtte ha til dekk. Uansett om du har en personbil, SUV, 4x4 eller varebil så har vi dekk og felger du blir fornøyd med. Fagmessig montering og avbalansering er avgjørende for et godt resultat. Hos Dekkmesteren får du bredt utvalg av kvalitetsdekk som presterer jevnt bra i dekktestene. Vårt hovedmerke er Michelin og det største premium-merket i kjeden. I tillegg fører vi et bredt utvalg av velprøvde dekkmerker som Goodyear, Continental, Nokian, Falken, Vredestein og Sailun.


I våre butikker vil du finne kvalifisert personell som vil gi deg råd om hvilke dekk som er best til nettopp din bil. Dette er ofte viktigere en dekktester som er tatt på generelt grunnlag. Enten du skal ha sommerdekk eller vinterdekk vil vi gi deg de riktige rådene. Biltype, kjørestil og personlige preferanser er viktige hensyn du bør ta når du skal velge nye dekk.
michelin%20dekk

Michelin gir økt ytelse på flere områder

Gjennom sine mange innovasjoner og strenge krav til sikkerhet er Michelin blitt verdenskjent for dekk som har lang holdbarhet, høy sikkerhet, er energieffektive og forbedrer kjøregleden. Et dekk som har høyt fokus på bare én enkelt ytelsesfaktor vil ikke alltid kunne være der for deg når du trenger det mest. Du trenger et dekk som møter alle de ulike utfordringene du møter hver eneste dag. Med MICHELIN Total Performance får du alle de viktigste ytelsesfaktorene samlet i ett dekk. Uansett kjøretøy og dekktype kan du være sikker på at et Michelin-dekk er av høy kvalitet og vil gjøre kjøreopplevelsen enda bedre