Dekkmesteren ekspanderer i Oslo

Dekkmesteren bekrefter sin ambisjon om å bygge et sterkt nettverk av dekkspesialister i Norge med utvidelse i Oslo-området og nytt partnerskap med Michelin. Dekkmesteren overtar samtidig Euromaster Berger på Skedsmokorset like utenfor Oslo.
Dekkmesteren Euromaster Berger
​Dekkmesteren har i de siste årene arbeidet med utvikling av en ny dekkjede og med nye tjenester. Så langt har virksomheten 40 utsalgssteder. Ambisjonen er å være en sterk aktør i det norske dekkmarkedet.

– I løpet av de siste årene har vi fått flere enn 10 nye Dekkmesteren-partnere. Tyngdepunktet ligger fortsatt på Østlandet, men vi har nå verksteder fra Halden, via Arendal og Kirkenær, til Ulsteinvik, sier daglig leder Jan Rune Kvamme.
Med overtakelsen av flaggskipet, tidligere Euromaster (Sharifs Dekksenter) på Berger utenfor Oslo, kan Dekkmesteren tilby både et høyere servicenivå og utvide forretningsområdet med lastebil, anleggsmaskiner og landbruk.
Langsiktig samarbeid med Michelin
Dekkmesteren og Michelin inngår nå et langsiktig partnerskap. Michelin blir det største premium-merket i kjeden for både sommer- og vinterdekk. Dermed vil Dekkmesteren tilby Michelins innovasjon og ytelse gjennom Michelin Total Performance til norske bileiere de neste årene.

– Michelin er et naturlig valg for oss med sin kombinasjon av kvalitetsprodukter, et sterkt merkenavn og kundefokus. Sammen med en bred produktportefølje gir dette store fordeler både for kundene og våre utsalgssteder, legger Jan Rune Kvamme til.
– Vi ser fram til å støtte vekstplanene i Dekkmesteren og assistere på alle mulige måter gjennom vårt ambisiøse Quality Dealer-program for å sikre kvalitet og trygghet for kundene, sier Frode Abrahamsen i Michelin Norge.

Dekkmesterens overtagelse sikrer at Euromasters nåværende kunder, enten de er private, bedrifter eller dekkhotellkunder, fortsatt kan nytte godt av «Best-in-Class» tjenester. Skule Ernstsen, nåværende leder av dekksenteret, inngår i Dekkmesteren med hele sitt team på Berger.
– Vi synes det er spennende å fortsatt få yte kvalitetstjenester til våre eksisterende kunder, samt inngå i Dekkmesterens forhandlerkjede for å nå nye kunder og utvikle nye tilbud, sier Skule Ernstsen.
Michelin total performance