Michelin CrossClimate

Sommerdekket som gir deg trygghet fra tidlig vår til sen høst

Om våren og høsten når været og temperaturen skifter som mest, trenger du ett dekk som tåler både varme og kjølige dager, og til og med et uventet snøfall. Det som mange ikke tenker på når temperaturen kryper under 7 ºC er et bremselengden øker for et vanlig sommerdekk. Samtidig blir styreevnen dårligere.
Vinterdekk
MICHELIN CrossClimate er det første sommerdekket som gir deg trygghet fra tidlig vår til sen høst
På samme måte forringes vinterdekkets ytelse betraktelig når det brukes ved temperaturer over 7 ºC. Bremselengden blir dårligere og unnamanøvreringsevnen reduseres. Derfor kan det være ekstra vanskelig å vite nøyaktig når det er på tide å skifte dekke om våren og høsten. Du har kanskje også tenkt over når det er på tide å skifte dekk slik at du kan kjøre så trygt som mulig?
crossclimate 3seasons-liten
MICHELIN CrossClimate gir deg trygghet fra tidlig vår til sen høst
MICHELIN CrossClimate er et nytt sommerdekk som er utviklet for å tåle de vær- og temperaturendringer som vår, sommer og høst kan by på i Norge. Alt fra tørt sommervær den ene dagen til mye nedbør og kalde temperaturer den andre dagen, og til og med et uventet snøfall.
Utmerket på sommerveier
MICHELIN CrossClimate presterer i klasse med Michelins sommerdekk om sommeren på tørt og vått underlag[1] og dekket har toppgraderingen «A» på den europeiske dekktesten for bremsing på våt vei.
sommervei michelin
Michelin CrossClimate gir utmerket trygghet om sommeren
Ekstra trygghet tidlig om våren og en høst
Michelin CrossClimate gir ekstra trygghet tidlig om våren og sen høst, og er merket med både M+S (Mud & Snow) og 3PMSF (3-Peak Mountain Snow Flake). 3PMSF er en sertifisering som henviser til gode egenskaper på snø ved bremsing og akselerasjon.
 
Mer for pengene
MICHELIN CrossClimate gir deg økt trygghet i løpet av tre årstider enn et tradisjonelt sommerdekk. Dessuten har Michelin CrossClimate lang levetid som kan sammenlignes med Michelins anerkjente sommerdekk Energy Saver+, i henhold til tester utført av Dekra Test Center[1]. Ettersom dekket gir deg ekstra trygghet om vår og høst kan du også lagre dine vinterdekk til du virkelig har behov for dem.

Michelin CrossClimate er et revolusjonerende nytt sommerdekk som takket være sin innovative teknologi leverer en enestående kombinasjon av ulike ytelser, og er tilpasset de vekslende nordiske værforholdene som råder i Norge. 
Michelin CrossClimate er ikke et vinterdekk i henhold til gjeldende norsk lovgivning. For vinterkjøring i Norge, i perioder der det er lovpålagt med vinterdekk og under rådende vinterveiforhold, anbefaler Michelin bruk av sine vinterspesialister Michelin X-Ice North, Michelin X-Ice eller Michelin Alpin.