Michelin Pilot Sport 4

Sommerdekk beregnet for sportslige biler med høye prestasjoner. Michelin Pilot Sport 4 er neste generasjon av det allerede svært populære Michelin Pilot Sport 3.

Michelin Pilot Sport 4 suveren vinner i Norges største dekkstest! Michelin tar førsteplassen i Motors sommerdekktest 2018 med klar margin. Les testen her

Med Pilot Sport 4 får du økt ytelse takket være forskning og utvikling samt Michelins lange erfaring innen motorsport. Michelin leverer dekk til blant annet Le Mans 24h og FIA Formula E Championship, og når du kjører på Michelin-dekk kan du være sikker på at dekket inneholder teknologier som har vunnet noen av verdens tøffeste motorsportkonkurranser.
Michelin Pilot Sport 4
For Michelin Pilot Sport 4 har Michelin utviklet Dynamic Response Technology som er et hybridbelte av aramid og nylon som garanterer optimal styrerespons. Teknologien er hentet fra Michelins Ultra High Performance dekk som er spesialprodusert for blant annet Porsche, Ferrari og Koenigsegg.
 
Dekket har også kortere bremselengde på tørt underlag og lengre levetid enn tidligere versjoner av dekket takket være at man har lykkes med å optimalisere kontaktflaten mellom dekk og vei.
 
I tillegg til dekkets sportslige egenskaper har Michelin Pilot Sport 4 meget gode bremseegenskaper på vått underlag. Utformingen av dekkmønsteret gjør at dekket effektivt transporterer bort vann og i tester utført av TÜV (Technischer Überwachungsverein) har Michelin Pilot Sport 4 kortere bremselengde på både tørt og vått underlag enn konkurrerende dekk. 
Bremselengde for MICHELIN Pilot Sport 4 på tørr vei sammenlignet med konkurrentene
brems pilot sport t%c3%b8rr vei
Bremselengde for MICHELIN Pilot Sport 4 på våt vei sammenlignet med konkurrentene.
brems pilot sport v%c3%a5t vei
PS 4 er utviklet i samarbeid med flere av de største bilprodusentene og leverer meget god styrerespons samt bremseevne på vått og tørt underlag. Michelin-dekk med Velvet-teknologi på dekksiden gir lang levetid og gjør at dekket skiller ut fra konkurrentene.