SOMMERDEKK

<< Se vårt utvalg av sommerdekk i menyen til venstre. 

Viktig med gode sommerdekk.

Hos Dekkmesteren får du et bredt utvalg av sommerdekk. Valg av riktige sommerdekk avhenger både av biltype, kjørestil og dine forventninger. Dekkene er det eneste som forbinder deg og bilen din med underlaget. Og visste du at den delen av et normalt bildekk som til enhver tid er i berøring med underlaget, ikke er særlig større enn en håndflate? Det er store forskjeller i veigrep og slitestyrke mellom de ulike dekkmerkene.

Å velge riktige dekk handler om mye mer enn å ha den rette dekkdimensjonen til bilen din. At dekkene har godt veigrep og er tilpasset din bil er derfor veldig viktig. Hos oss kan du være trygg på at vi vet hvilke dekk som er de beste for deg og bilen din. Vi gir deg råd og anbefaling om rette dekk til akkurat din bil og ditt behov.

Sommerdekk med godt grep er viktigst.

Lav rullemotstand kombinert med godt våtgrep er det som vektlegges mest i dekktestene.

Bremseegenskaper, dreneringsegenskaper, veigrep, stabilitet, rullemotstand og støy er de viktigste kriteriene ved valg av sommerdekk.  Utfordringen er å kombinere lav rullemotstand, godt grep på både vått og tørt underlag, lang levetid og lavt lydnivå. Lav rullemotstand kombinert med godt våtgrep er det som vektlegges mest i dekktestene og det du som forbruker bør se etter ved valg av sommerdekk.

Prisen påvirker naturligvis valget av dekkmerke, men det er viktig å sammenligne dekkenes økonomi gjennom hele levetiden. De billigste sommerdekkene er ofte ikke utviklet for norske sommerveier.

Hos Dekkmesteren gir vi deg råd og anbefaling om rette dekk til din bil og ditt behov. Ta kontakt med din nærmeste forhandler for tips og råd.
Sommerdekk
Sommerdekk med godt grep er viktigst. Hos oss får du et bredt utvalg av dekk fra flere kjente produsenter som har vært på det norske markedet i flere år.

MICHELIN - vår hovedsamarbeidspartner


Michelin er Dekkmesteren sitt hovedmerke og er det største premium-merket for sommerdekk i kjeden. Ved å velge MICHELIN vil du ikke bare være i stand til å kjøre lenger på dekkene, men du vil også gjøre en liten samfunnsinnsats. MICHELIN dekk slites saktere og du trenger ikke å skifte dekk like ofte. Dette betyr forbruk av færre råvarer og mindre resirkulering. Uansett kjøretøy og dekktype kan du være sikker på at et Michelin-dekk er av høy kvalitet og vil gjøre kjøreopplevelsen enda bedre.
>> Les mer om Michelin
Dekkmesteren anbefaler:
pilot sport 4 290x400
24px michelin pilot sport 4
Michelin Pilot Sport 4 er neste generasjon av det allerede svært populære Michelin Pilot Sport 3. Med Michelin Pilot Sport 4 får du økt ytelse takket være forskning og utvikling samt Michelins lange erfaring innen motorsport.

Michelin Pilot Sport 4 scorer klart bedre enn konkurrentene på våt asfalt, og vinner stort i Motors sommmerdekktest 2018!

>> Les mer om Pilot Sport 4