Michelin Crossclimate +

Det nordiske sommerdekket. Michelin Crossclimate er utviklet for å håndtere det vekslende været som vår, sommer og høst kan by på i Norge.

Trygghet fra tidlig om våren til sent på høsten - sommerdekket som er tilpasset de skiftende nordiske værforholdene
 
- Utmerket ytelse på sommerveier
- Utmerket bremsing på tørt underlag(1)
- Utmerket bremsing på vått underlag(2)
Michelin%20CrossClimate
Om våren og høsten når været og temperaturen skifter som mest, trenger du ett dekk som tåler både varme og kjølige dager, og til og med et uventet snøfall. Det som mange ikke tenker på når temperaturen kryper under 7 ºC er et bremselengden øker for et vanlig sommerdekk. Samtidig blir styreevnen dårligere.
På samme måte forringes vinterdekkets ytelse betraktelig når det brukes ved temperaturer over 7 ºC. Bremselengden blir dårligere og unnamanøvreringsevnen reduseres. Derfor kan det være ekstra vanskelig å vite nøyaktig når det er på tide å skifte dekke om våren og høsten. Du har kanskje også tenkt over når det er på tide å skifte dekk slik at du kan kjøre så trygt som mulig?


MICHELIN CrossClimate er et nytt sommerdekk som er utviklet for å tåle de vær- og temperaturendringer som vår, sommer og høst kan by på i Norge. Alt fra tørt sommervær den ene dagen til mye nedbør og kalde temperaturer den andre dagen, og til og med et uventet snøfall.
Ekstra trygghet fra tidlig om våren til sent på høsten
- Trygghet på rimdekte vår- og høstveier
- 3PMSF-sertifisering for trygg bremsing og trekkraft på snø(3)
 
Mer for pengene
- Lengre levetid enn MICHELIN Energy Saver+ (best i sin kategori i henhold til ADAC)(4,5)
- Forleng sommeren og spar vinterdekkene til vinteren(3)

Les mer om CrossClimate
(1) MICHELIN CrossClimate+ har samme bremseevne på vått underlag som MICHELIN CrossClimate (test utført i september 2016 av TÜV SÜD Product Service på oppdrag fra Michelin, i dimensjonen 205/55 R16 på VW Golf 7). MICHELIN CrossClimate har samme ytelse som sommerdekkreferansen (sammenligning ble publisert 30. september 2016 av AutoBild i dimensjonen 205/55 R16).
(2) B-klassifisert for bremsing på vått underlag
(3) 3PMSF = Three Peak Mountain Snow Flake. Sertifisering for egenskaper på snø (bremsing og akselerasjon). Michelin CrossClimate er ikke et vinterdekk.
(4) Tester utført av DEKRA Test Center i juli og august 2016 på oppdrag fra Michelin, i dimensjonen 205/55R16 på VW Golf 7.
(5) MICHELIN Energy Saver+ fikk høyeste poengsum, 0,5, for levetid i ADACs sommerdekktest 2015 i dimensjonen 205/55R16.