Michelin Crossclimate SUV

Det nordiske sommerdekket. 90 % på vei, 10 % off-road


Trygghet fra tidlig om våren til sent på høsten - sommerdekket er tilpasset de skiftende nordiske værforholdene
 
Utmerket ytelse på sommerveier
- Utmerket bremsing på tørt underlag(1)
- Utmerket bremsing på vått underlag(2)
Michelin%20CrossClimate
Om våren og høsten når været og temperaturen skifter som mest, trenger du ett dekk som tåler både varme og kjølige dager, og til og med et uventet snøfall. Det som mange ikke tenker på når temperaturen kryper under 7 ºC er et bremselengden øker for et vanlig sommerdekk. Samtidig blir styreevnen dårligere.
crossclimate_3seasons-liten
MICHELIN CrossClimate SUV gir deg trygghet fra tidlig vår til sen høst
På samme måte forringes vinterdekkets ytelse betraktelig når det brukes ved temperaturer over 7 ºC. Bremselengden blir dårligere og unnamanøvreringsevnen reduseres. Derfor kan det være ekstra vanskelig å vite nøyaktig når det er på tide å skifte dekke om våren og høsten. Du har kanskje også tenkt over når det er på tide å skifte dekk slik at du kan kjøre så trygt som mulig?
 
MICHELIN CrossClimate er et nytt sommerdekk som er utviklet for å tåle de vær- og temperaturendringer som vår, sommer og høst kan by på i Norge. Alt fra tørt sommervær den ene dagen til mye nedbør og kalde temperaturer den andre dagen, og til og med et uventet snøfall.
Ekstra trygghet fra tidlig om våren til sent på høsten
- Trygghet på rimdekte vår- og høstveier
- 3PMSF-sertifisering for trygg bremsing og trekkraft på snø(3)
 
Mer for pengene
- Lengre levetid enn MICHELIN Energy Saver+ (best i sin kategori i henhold til ADAC)(4,5)
-  Forleng sommeren og spar vinterdekkene til vinteren(3)

Les mer om CrossClimate
(1) Bremsing på tørr vei: Intern sammenligning utført i 2015 i dimensjonen 235/60 R18 mellom MICHELIN CrossClimate SUV og MICHELIN Latitude Tour HP.
(2) B-klassifisert for bremsing på vått underlag.
(3) Fremkommelighet på snø: 3PMSF = Three Peak Mountain Snow Flake. Sertifisering for egenskaper på snø (bremsing og akselerasjon). Michelin CrossClimate er ikke et vinterdekk.
(4) Levetid: Test utført i 2016 av DEKRA TEST CENTER på oppdrag for Michelin i dimensjonen 235/60 R18. Sammenligning av MICHELIN CrossClimate SUV og MICHELIN Latitude Tour HP.