Aktuelt

BIL OG FRITID PÅ RÅHOLT OVERTAS AV DEKKMESTEREN AS

Dekkmesteren AS har inngått avtale med eierne av Bil og Fritid AS, Heidi og Bjørn Martinsen, om overtagelse av selskapet i forkant av vårsesongen 2022.
 
Familien Martinsen driver flere firmaer i Eidsvoll og etter mange års drift mener de at dette er den riktige løsningen for fremtiden med Dekkmesteren som ny eier. I Bil og Fritid har det vært gjort en solid jobb i årene siden etablering i 2012 og vi har store ambisjoner for vår nye avdeling på Råholt, sier daglig leder Jan Rune Kvamme i Dekkmesteren AS.

Råholt er i rivende utvikling som knutepunkt med tog både nordover og sørover til Oslo og Oslo Lufthavn, busslinjer, og et stort kjøpesenter i sentrum. Ikke minst bygges det et stort antall attraktive leiligheter sentralt på Råholt og flere utbyggingsprosjekter er planlagt.

Dekkverkstedet er lokalisert midt i sentrum med stor parkeringsplass rett ved tog- og busstasjon og med gangavstand til alt i Råholt sentrum.
Dekkmesteren AS overtar Bil og Fritid

Utvidet dekkhotell tilbud

Vi har vært så heldige å få tilgang til større lokaler slik at dekkhotellet nå har plass til minst 2 000 kunder. Dette ser vi markedet etterspør ettersom nyere biler har større og tyngre hjul og mange ikke har plass til å oppbevare hjulene hjemme. Med våre effektive verktøy sender vi kundene i god tid 2 ganger i året en SMS med innkalling til hjulskift, der de eventuelt kan endre bookingen på sin mobil.

Endrer navn til Dekkmesteren Råholt

Bil og Fritid endrer navn til Dekkmesteren Råholt og inngår som avdeling i likhet med våre verksteder på Berger, Kalbakken, Holmlia, Enebakk, Høvik, Slemmestad, i Drammen og Tønsberg. Dekkmesteren AS ble etablert januar 2013 og omsetter for ca. 75 millioner. Større innkjøpsvolum og stordriftsfordeler gir grunnlag for god lønnsomhet over tid. Vi satser på kjente merkevarer som Michelin, Falken, Sailun mm til konkurransedyktige priser og har status som Michelin Quality Dealer med årlig revisjon fra Michelin.

Avdelingsleder Alexander Strøm ønsker nye og gamle kunder velkommen til en hyggelig dekkhandel. 

Flere aktuelle saker

Bobil%20Michelin_crossclimate

Michelin CrossClimate Camping

MICHELIN CrossClimate Camping, eksklusivt høy-ytelses bobildekk fra Michelin.
Dekk%20service

Bil og Fritid på Råholt overtas av Dekkmesteren AS

Dekkmesteren AS har inngått avtale med eierne av Bil og Fritid AS om overtagelse av selskapet i forkant av vårsesongen 2022.
IMG_2834

Dekkmesteren server Porsche World Roadshow

Dekkmesteren får dekkservice oppdraget under Porsche World Roadshow på Rudskogen.
80499366_2293367344100732_8082001172480655360_o

Dekkmesteren AS overtar Dekk og Felgservice AS i Askim

Dekkmesteren AS har inngått avtale med eier av Dekk og Felgservice AS, Lars Helge Brettingen, om overtagelse av selskapet fra årsskiftet.
X%20ice%20north4%20link

Michelin X ICE NORTH 4

Nytt piggdekk fra Michelin med enestående kontroll på krevende nordiske vinterveier! Nr. 1 på bremsing på is, både med nye dekk og etter 10.000 km
michelin-primacy-4%20without%20%20strip-01-01

Michelin Primacy 4

Nye Primacy 4 kan vise til enestående ytelse ved nedbremsing på vått føre fra første til siste kilometer, og varer i gjennomsnitt 18 000 km lenger enn konkurrentene.
>>> Nyhetsarkiv
Nyhetsarkiv